1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

496332 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #1336723

Sv: Apropå ingenting...
McFire: Ja det är klart. Vi ska inte tro att vi är så mkt bättre än anhängarna till Stockholmslagen. Med lite alkohol och ett kollektivtänkande utan eget individansvar så kan nog rätt många bete sig tillräckligt illa för att skämma ut sin klubb. Dock kommer det ju inte innebära någon kostnad för klubbarna då detta beteende är tillåtet enligt hockeyligan/förbundet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
spud: Givetvis är både timrås och modos supportrar mycket bättre än de firmor stockholmslagen har. Det finns några enstaka som beundrar stockholmslagens ligister, men jag tror att antalet supportrar som går på match i förhoppning att få slåss är försvinnande litet i Timrå på lördag.

Uppsträckta fingrar och kastade föremål kan givetvis innebära problem, men jag hoppas att de vuxna på läktarna i så fall tar tag i de egna och kväser det hela direkt.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
spud: Precis, lätt att det går fel vid ett sånt tillfälle, oavsett vilket lag man supportar eller bakgrund man har. Läste någonstans att de stänger av 1/3 av hela ståplats och tillåter endast bortasupportrar där, vilket låter bra.

Känns som det kan bli den största Modo uppbackningen där nere någonsin, blir garanterat en hel del Modoit runt om på sittplats också, som vanligt. Ska du dit och leva om?
Kommentera