1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

496352 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #1336854

Sv: Apropå ingenting...
Wayne Gresky: Det som är det tråkiga är att det räcker med par idioter för att ställa till med en scen på en läktare. Inget lag är skyddat mot sådana här saker, även om det varit lugnt genom åren.
Ser jag på mig själv så har det absolut funnits ögonblick på ståplats där jag inte hade klarat av en kaxxig segeryriga motståndar supportar. Wernblom-Alaavara(Hur många a:n det är och vart de ska vara lär jag mig aldrig)-Kuben är väl ett exempel på ett ögonblick där det inte hade varit så lämpligt med berusade motståndarsupportrar på samma läktare.

Och matchen på lördag har enorm betydelse, tror säkert att kombinationen spänningen alkohol och rivaliteten kan orsaka att det går några säkringar i proppskåpet. Därför är det nog rätt viktigt att man inte utmanar säkerheten genom att ställa MODOiter uppblandad med småjyckarna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
spud: Givetvis kan det inträffa och man måste vara ödmjuk nog att räkna med att det kan inträffa. Jag tror dock att det är större risk för ett vansinnesdåd i stil med att någon kastar något (öl, trumpinne, flaska, sko) mot den andra klacken efter ett barnsligt viftande med långfingrar än att det skulle bli något fullskaligt läktarbråk. Publiken är som tur är för heterogen för det.
Kommentera