1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1340517

Sv: Möte med Näslund
Poffa:

Jag tycker att det är rimligt att man gör en väldigt tydlig sammanfattning, där man i fet stil skriver ner de huvudpunkter som du pratar om. Däremot tycker jag inte att det är fel att lämna in en utförligare bilaga där man går in mer i detalj på vad sakerna skulle kunna innebära i praktiken. "Ödmjukhet" är till exempel en väldigt godtycklig punkt, där det där är väldigt svårt att kontrollera om det faktiskt sker någon förbättring. Jag tycker därför att det är viktigt att bena ner detta till väldigt konkreta underpunkter som i princip kan kontrolleras numeriskt.

Att t.ex. ha som synpunkt att "Bli ödmjukare i matchrapporteringen är till exempel ett fullkomligt meningslöst krav". Istället bör det benas ner till någonting mer konkret, till exempel att man lägger till "gilla"- och "ogilla"-knappar i alla artiklar och sätter upp som mål att ha ett ratio minst på minst 80-20. Just denna lösning är inte optimal, men ni förstår vad jag menar.

En annat förslag är att man sätter upp ett mål om hur många moment på hemsidan som ska kräva använderinteraktion varje vecka.

Genom att kontinuerligt samla in statistik på hur klubben uppfattas, kan man sätta upp numeriska mål och på så sätt få en väldigt bra överblick av hur den aktuella situationen ser ut.

Det är viktigt att man inte börjar spotta ur sig en massa tokiga känsloargument om hur man sliter tungt om dagarna för att se MoDo, men hur man inte får någon tacksamhet tillbaka. Istället gäller det att på ett strukturerat vis sätta upp väldigt tydliga krav. Huruvida kraven uppfylls eller inte skall inte vara en tolkningsfråga, utan skall kunna redovisas numeriskt i form av tabeller och grafer.
Kommentera