1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1340704

Sv: Möte med Näslund
NuMo: När det gäller hemsidan och forumutbudet så tror jag att Markus har målsättning som de flesta här. Nämligen att klubben ska göra ett proffsigt intryck.

Sedan kan det ju verkligen diskuteras om det verkligen är hans arbetsområde. Trollsås, Roos och Östman skulle egentligen vara de rätta personerna att diskutera de här sakerna med och att försöka gå visa Markus är mer eller mindre ett underkännande av de andra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Möte med Näslund
Wayne Gresky: Jag tror att Markus är fel person att tala med om man vill ta upp saker som hemsida, souvenirer och annat som inte är hockeyrelaterat. Det är väl marknadsavdelningen som får sköta den biten, och vill man bli tagen på allvar ska man nog inte blanda in frågor som ligger utanför Markus bord. Nog för att han kan vidarebefordra dem till den som har ansvaret, men då är det väl lika bra att gå direkt till dem med sina åsikter och frågor?

För att göra en jämförelse, det är knappast någon Rangersfan som tar upp hemsidans innehåll med deras GM Glen Sather om man säger så.

Men det är dock inget fel i att han tar sig tid att vara med på detta möte, men jag hoppas det sköts lika proffsigt från supporterhåll som från Markus håll, då kan nog alla tjäna på detta möte på sikt.
Kommentera