1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1340851

Sv: Möte med Näslund
Gustafsson: Ska man anställa någon så bör detta vara en person som kan göra ett kanonjobb på flera områden. Sköta hemsida, skriva texter, göra intervjuer, ansvara för spelarentré. Inget ont om nu nämnda trojka men det borde finnas personer med riktigare utbildning för att sköta det hela om avsikten är att man ska bli proffsigare. MoDo har inte råd att anställa personer för skojs skull.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Möte med Näslund
Kollar man på nyheterna som officiella släpper idag finns det underlag för en hel del samtal om vad man vill kommunicera.

modohockey.se/nyheter.cfm?Nyhet=5635&rows=5
modohockey.se/nyheter.cfm?Nyhet=5634&rows=5
modohockey.se/nyheter.cfm?Nyhet=5633&rows=5

Vi ligger alltså på sista slutspelsplatsen, vi har den med 0 poäng, 25 måls marginal. Till sista platsen är det 6 poäng och 26 mål. Trots denna svaga position så bröstar vi upp oss och berättar att vi har den effektivaste spelare, det effektivaste PPt och vi har 3/10 av topp 10 i poängligan.

Det är inget fel att skryta, så länge man har god självinsikt eller i vårt fall sjukdomsinsikt.

Efter att ha läst dessa nyheter tänker jag inte, vad bra att vi är så himla bra på detta. Utan, vart är det vi är så dåliga att trots detta så ligger vi så pyrt till?

Jag skulle uppskatta en ärligare kommunikation. Där officiella kan släppa en nyhet med rubriken "vi har seriens sämsta försvar" lika självklart som "vi har seriens bästa PP". Det skulle i mina ögon ge en trovärdighet som inte finns idag att man kommunicerar det som ALLA ser.

Och frågan är, finns det en möjlighet till den kommunikationen när Hasse A är med och trycker på tangenter?
Kommentera