1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1341504

Sv: Möte med Näslund
qwertas: Ja man plockar ju bara russinen ur kakan. Man ställer inte frågan "hur kunde även denna säsong gå så dåligt Per Hållberg?"
Man daltar med vuxna människor på ett sätt som inte förekommer på någon annan bra arbetsplats. Utan kommunikationen utåt är att allt är bra, ska vi prata om det som är dåligt så gör vi det bakom ryggen på berörda parter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Möte med Näslund
spud:

Helt ärligt spud!

Är det MODOs sak att kritiskt granska sin egen verksamhet, öppet, utåt via sina egna kanaler (läs web och TV)? Jag håller med om att det vore roligare och intressantare att få ta del av den typen av nyheter, intervjuer och reportage men jag detta tror jag nog snarare att Allehanda eller kvällsdrakarna skall sköta.
Kommentera

Sv: Möte med Näslund
spud: Jag håller verkligen inte med dig. Vad har kommunikationen med exempelvis Hållberg med hemsidan att göra? Jag anser att man självklart ska kommunicera direkt med Per och inte gå bakom ryggen, men tvärtemot dig så anser jag att det vore fullständigt vansinne att hänga ut honom på hemsidan i sådana fall.

Intern kommunikation ska vara rak och ärlig, men ska INTE bedrivas via hemsidan. Hemsidan är i stora delar vårt annonsblad och jag väntar fortfarande på att du ska lista de företag som marknadsför sina svagheter på en hemsida eller i en reklam!
Kommentera