1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1341575

Sv: Möte med Näslund
Björn W: Fortsättning på det här med att tänka ett steg till när man kommer på slogans.

Vi har fått mycket stryk i media och av motståndarfans för "The Heart of Hockey", man kan ju både ifrågasätta att vi är "The" Hockeyhjärta på hela jordklotet samt behovet av att ha en slogan på engelska när man inte ens kan få engelskspråkig information kring hur man köper en biljett till MoDos matcher eller köper en reklamplats på sargen, från föreningens hemsida.

Men om man testat det här istället..?

Skippat "The" och istället bara "Heart of Hockey" på en gång. Hockeyhjärta - man syftar på att alla som är en del av MoDo har ett intensivt hockeyhjärta, inte att Ö-vik är jordens största hockeyhjärta eller att man på något sätt är mer engagerad än någon annan. Ett positivt varumärke som snarare ställer ett krav på de egna supportrarna istället för ett som försöker nedvärdera andra hockeynästen i världen.

Ett ord kan göra en sådan skillnad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Möte med Näslund
Björn W:

Jaghar älskat sloganen(hur böjer man ordet slogan?) "The Heart of Hockey" sedan den lanserades. Jag anser att det är ett genidrag.

Det anspelar på färgen och loggan, det anspelar på engagemanget och kärleken till sporten. Jag tycker inte alls att det på något sätt anspelar på att MoDo skulle anse sig vara hockeyns ursprung eller medelpunkt.

Jag kan köpa att vissa tycker att det är att vara för kaxig och uppblåst, men jag tror att de flesta som är kritiska mest är det för att dom tycker att det var synd att dom inte kom på det först.

Sen håller jag med facit i hand med dig om att MoDo kanske borde slopa det inledande "The" och istället köra på bara "Heart of Hockey".
Kommentera

Sv: Möte med Näslund

Äh, lika bra att göra en koppling till Accept på en gång.

"Hockey Heart"

http://www.youtube.com/watch?v=7f0a6U2sNUc

Redigerad kommentar

Kommentera