1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1364095

Sv: Inför kvalserien
spud:

Retorikregel nummer ett för offrentliga personer:

STARTA INTE KRIG MOT JOURNALISTERNA

Representanter för MoDo har i flera års tid uppträtt arrogant i media och då är det naturligt att journalisterna jävlas tillbaka. Det är inte en slump att vissa kändisar inte kan spotta på gatan utan att det står i tidningen, medan andra kommer undan med både det ena och det andra.

Faktum är att MoDo fram tills för något år sedan har varit ganska skonade. När spelare var ute på krogen i Malmö blev det skandalrubriker, men trots att det händer konstant i MoDo, så har media lämnat dem i fred.

I det här fallet finns det bara en sak att göra, nämligen att pudla riktigt rejält. Säg till Magnus Nyström att han har helt rätt i fallet, att de enskilda spelarna är förkrossade, men också att man har varit otydlig med regelverket. Berätta hur man inser att MoDos organisation de senaste åren inte har legat på topp, men att man kämpar hårt för att nå samma proffisionalitet som förväntas av fans, sponsorer och inte minst de själva.

"Challe" fungerar som tändvätska och ska givetvis bort direkt. Hans uttalande om Näslund är idiotiskt och respektlöst. Även om man såklart ska kunna ha synpunkter på en GM:s handlingar, så tar man inte upp det i media på det där viset.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Inför kvalserien
Bad_Brett:

Hur får man lättast bort Challe då? Hur kan vi supportrar hjälpa till?
Kommentera

Sv: Inför kvalserien
Bad_Brett: Challe måste försvinna till nästa säsong.

Fotbollslaget Wolfsburg är i princip ett förvuxet korpenlag för Volkswagen. Skulle tro att det samma gäller för hockeylaget.
Kommentera