1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1364129

Sv: Inför kvalserien
Bad_Brett:

Jag är inte lika övertygad som du är men jag hoppas att du har rätt. Ni som har hängt med under säsongen vet om min avsky för Challe.

Frågan är vad det finns för intressanta alternativ på marknaden? Jag vill se, som jag har skrivit förut, en "riktig" hockeytränare, en Harald. Någon som kan få till ett ordentligt grundspel. Gärna någon som är försvarsinriktad, för det är lättare att förstöra än att skapa. Titta på Luleå och AIK, till exempel. Vi måste ha resultat, det måste vara prio ett nu. Efter det kan vi börja experimentera med SAIK-hockey.

Sedan måste denna tränare bli uppbackad med ordentliga assisterande tränare som får göra det som de är bra på. Inget ont om AJ, som faktiskt vunnit mitt förtroende eftersom han verkar vara en bra pedagog med vettiga idéer, men det är för mig obegripligt att han får ansvar för backarna när han spelat forward hela sin karriär. Det är ju där han kan göra skillnad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Inför kvalserien
Nikki Nine:

Om jag fick välja fritt, skulle jag vilja ha Calle Johansson som coach för backarna.

Däremot vet jag inte om jag vill att MoDo ska spela som Luleå eller AIK. Den största delen till detta är att det känns som att MoDo håller på att tappa sitt signum. MoDo Hockey, från hockeygym till A-lag, skall basera sitt spel på bra skridskoåkning, teknik, energi och hjärta. De ska göra allt de kan för att behålla artister som Mario Kempe. Det ska vara en miljö som skickliga spelare vill komma till för att utvecklas.

Det kommer givetvis inte kunna gå att genomföra över en natt, men jag tror det är viktigt att sätta upp det målet i varje fall.
Kommentera