1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1364529

Sv: MODO Hockey - Örebro 2011-03-17
spud:

Näslund gjorde en general(manager)tabbe igår. Det spelar ingen roll hur korkade, oetiska och inkompetenta journalisterna är.

MAN.STARTAR.INTE.KRIG.MOT.MEDIA

Mona Sahlin är ett exempel på hur det går. Det Näslund skulle ha gjort om han ville dementera det hela, var att säga att det hela var ett olycklig missförstånd och att han är ledsen över att han inte förklarade det tydligare när Expressen ringde upp honom. Det är ohållbart att se någon form av prestige i det hela.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Örebro 2011-03-17
Bad_Brett: Visst är det där med missförstånd en möjlig väg ut.

Men jag håller inte alls med om nån liknelse med Mona(S). Media är intresserad av 2 saker, segraren och de man kan fälla. Man vill hylla vinnaren och fälla storviltet, och nu har de fått blodsmak på oss av förklarliga skäl. Men om vi reder ut denna storm och klarar ES kontraktet och presterar bra resultat till hösten då spelar det ingen roll vad som sagts iår, vi kommer ändå bli hyllade. Mona däremot, hon var ju helt beroende av populationen för att nå framgång, på dem har säkert kvällstidningar inflytande, det har de inte när det kommer till hockeymatcher.
Kommentera