1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495174 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1365729

Sv: Apropå ingenting...
McFire:

Ska vi värva en ung kille från Allsvenskan så känns Martin Johansson i Mora som ett lämpligare val än Åhsberg. Åhsberg må ha större offensiv uppsida men Johansson känns som det säkrare kortet att bli någonting på Elitserienivå då han är grymt duktig i försvarsspelet.

Han är dessutom två säsonger med 30 poäng eller mer i Allsvenskan och är precis som Åhsberg väldigt duktig på skridskorna.

Tyvärr har vi ju redan tre stycken allsvenska spelare som ska "växa in i kostymen", och någon junior på det. Kan vi ha fler?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Nikki Nine: Ja han har jag också ägnat en tanke, faktiskt :)
Jag tror dock Åhsberg är mest "redo" av de två. Men ah, det är ju väldigt svårt att säga.

Ja det är ju det som är frågan, men ska inte Häggströms kontrakt förlängas så ser jag gärna någon av dessa två som ersättare. Johansson med sin defensiva styrka är ju på förhand bra lämpad för en 3e eller 4e lina. Åhsberg tror jag dock mer på i en bättre omgivning, men det var väl tanken med Blomqvist och Rosén också, se på dem nu.. Ska vi bryta med någon av de 3 "allsvenska" spelarna vi har nu så känns Blomqvist närmast till hands. Jag tror dock inte vi bryter med någon spelare, överhuvudtaget.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Nikki Nine: Ge honom nummer 27!
Kommentera