1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1366887

Rögle - MODO Hockey 2011-03-25

Kommentar

Challe: Vi åker till Ängelholm för att ta tre poäng

Dagen efter 1-0 i sudden death mot Växjö gladdes man i MODO Hockey över den bonuspoäng man tog. En poäng som kan visa sig vara värd en hel del framöver i den dramatiska kvalserien.
- I övrigt fanns det väl en hel del att önska sig, säger coachen Charles Berglund. Vi visade inte tillräcklig aggressivitet och vi måste gå mera på mål än vad som blev fallet. Växjö försvarade sig bra, men vi satte heller aldrig våra motståndare riktigt på prov.

Nu handlar det om omgång fem i den tio omgångar långa Kvalserien och Rögle BK i Lindab Arena.
- Vi åker till Ängelholm och mötet med Rögle för att till varje pris försöka ta tre poäng. Något annat gäller inte.

MODO-coachen Berglund har dock all respekt för Rögle.
- Vi vet att det är ett lag som bara blivit bättre och bättre under säsongen. Dessutom finns det massor av hockeykultur i föreningen.
- Vad jag minns av mina tidigare besök i Ängelholm vet vi att det kommer att bli ett härligt tryck från publikplats. Det blir härligt och är sådant som inspirerar alla.

Några speciellt fina minnen från Ängelholm har dock inte coach Berglund.
- Har aldrig vunnit som coach där så visst är det på tiden nu.

Noterbart om laget

Noterbart är
A t t truppen är helt skade- och sjukdomsfri. Det definitiva laget mot Rögle tas ut efter matchträningen i Fjällräven Center vid lunchtid fredag.
A t t MODO Hockey förlorat tre av de fem senaste matcherna borta mot Rögle - detta vid Rögles senaste sejour i Elitserien.
A t t veteranbacken Per Hållberg fyllde 33 år under torsdagen. Han har fyra matcher kvar i MODO innan han spelar sin 500:e tävlingsmatch för föreningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rögle - MODO Hockey 2011-03-25

Referees:
Nord, Mikael    
Claesson, Pehr

Kommentera

Sv: Rögle - MODO Hockey 2011-03-25
Salle: Känner mig mer nervös inför den här drabbningen än den mot Växjö. Rögle borta skall man nog inte ta allt för lätt på. Men med tanke på att de redan mot växjö lovade mer fart och rakare spel mot mål så skall vi väl slippa alla skott utifrån och alibiskott när man dumpar för byten mm.

Dubbla vinster mot RBK och Modo ligger i vinnarsätet. Frågan är om man skall vara glad eller orolig om det läget uppstår.
Kommentera

Sv: Rögle - MODO Hockey 2011-03-25
Salle:
Tänk att Hållberg får fira sin 500:e match mot Mora den 3/4 hemma i Fjällröven arena, undra var det var för odds på expekt på det innan säsongen började, den hade nog inte ens wennerholm på aftonbladet prickat in.
Kommentera