1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1367105

Sv: Rögle - MODO Hockey 2011-03-25
bisterfinnen:

Sjukt dålig bildkvalitet som vanligt.

Efter tio minuter och ett par 2-1 lägen för Rögle slutade Modo att pressa och började styra i mittzon. Det bör stoppa alla farliga kontringar i varje fall.

Det som oroar är bristen på intensitet och aggressivitet. Vi spelar hockey i ett tempo som är rena veteranhockeyn. Vi har inte fullföljt på puckföraren en enda gång ännu utan svänger undan hela tiden.

Efter man sett Luleå-Skellefteå igår påminner det här mer om en division tre match i November...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rögle - MODO Hockey 2011-03-25
Fy f*n vad Viaplay laggar. Är som att titta på ett bildspel.

Grymma ingripanden av Tarkki så här i slutet på säsongen, synd att han inte spelat så här sen i höstas...
Kommentera

Sv: Rögle - MODO Hockey 2011-03-25
Sawchuk: Såg inte de första 9 minutrarna men jag måste säga att jag tycker det ser klart bättre ut än mot Växjö. Den enda gången RBK kom till anfall var efter 2-3 modoiter krockat framför avbytarbåset.

Sen så kändes det som att de var en storlek större i allt. Ja kanske inte farten då, men de placerade spelet i anfallzonen och var inte lika snurriga. Men visst farten kan bli bättre och de minutrar jag missade är ganska svåra att uttala sig om.
Kommentera

Sv: Rögle - MODO Hockey 2011-03-25
Sawchuk: Dock ser man ganska tydligt att de försöker lägga mer puckar på mål och komma på snabbare avslut, det har inte varit mycket snurr i hörnen. Rögle kunde dock mycket väl ha tagit ledningen och det hade inte varit direkt orättvist.
Kommentera