1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Följande fel har inträffat:

Inlägget finns inte

Forum

2736713 · »


Sidan uppdateras nu automatiskt med de nya inlägg som skrivs.


Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Det är ingen slump att jag kallar mig Statler, ett äkta läktarproffs 😅

Tror i princip alla här är överens om att Karlin är bäst lämpad att ta ut det bästa laget. Det är ju väl ett fantastiskt tecken på engagemang att vi alla här är läktarproffs och har åsikter. Själv ville jag bänka Södergran efter första matchen och ja…
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Törna: Så känner ju jag också. Bara för att jag har åsikter om hur laget formeras ibland betyder inte det att jag vill att hela laget ska bort och att Karlin gör ett dåligt jobb.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Jo… det är verkligen upp till var och en och sina värderingar. Hade jag fått bestämma vissa gånger skulle ingen i laget vilja vara kvar tillslut. De är därför Karlin är kvar och är omtyckt av alla.

Det är också därför vi fanns bara få finnas i vilka val han gör.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: A matter of opinion att han inte håller måttet. Jag tycker som sagt att det är intressant att han hålls utanför till följd av att en annan spelare får det.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: fast i dagsläget håller han inte måttet för att gå in på 12, det kan säkert ändras under säsongen. Det kommer dessutom skador mm som gör att platser öppnar sig. Tills dess behöver inte J20 vara fel.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Chalmers B inför matchen imorgon ” Modo är skickliga. De ville åka mycket skridsko i Hockeyallsvenskan och jag tycker de fullföljde det på ett väldigt bra sätt i SHL i fjol. De är duktiga från röd och framåt och vi måste vara alerta annars blir det jobbigt.”
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
biff1: Jag förstår faktiskt inte varför Luvan ifrågasätter ledarna i så många av deras beslut hela tiden, tycker han verkligen att dom gör ett så dåligt jobb?

Aja jag nöjer mig här, i morgon är det match och det vore helt fantastiskt med 3 starka poäng till Västernorrland
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Från Hörnefors: Tom Hedberg sa iaf att det var väldigt hjälpsamt för honom. Sen löser det inte problemet självklart. Men nu har även jag läst lite mer om detta och det låter som något betydligt allvarligare.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Jag tror man ska avvakta med små juniorer i början av säsongen om man är ett tippat bottenlag. Han kommer få sin tid, men det är bättre att spela in ordinarie gubbarna först tror jag Karlin resonerar. Han får säkert ~ 10 min per match den här säsongen, mer eller mindre beroende på hur han presterar.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Har man migrän så hjälper inte med mörkt visir. Migrän kan utlösas av tusen olika saker. Vad som utlöser en migränattack är olika för olika personer och det tar år att förstå vad som utlöser just din, men en vanlig orsak är stress och press. Och spela i SHL som junior utlöser nog en del stress och press.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Problemet med dig är att allt verkar ska hända på en gång annars händer det aldrig!?!
Det har som sagt gått 2 matcher, varken LP eller Norén är tillräckligt bra och mogen för att spela ordinarie i Modos A-trupp och det är absolut inget konstigt med det.
Båda fick spela alla matcher på försäsongen, LP fick spela i en framträdande roll med fullt förtroende.
Norén kan ligga nära för en utlåning, LP kommer varva J20 med inhopp i A-truppen för att lära sig, skulle han göra det så pass bra och kan konkurrera ut någon annan i den roll han skall ha så kommer han få mer speltid och i bästa fall bli ordinarie.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Lulessss: Har han problem med migrän finns det några justeringar man kan göra, finns en del hockeyspelare som spelar med mörkt visir.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Han gjorde ju det i går. Han satt på bänken med noll minuter trots att han hade kunnat göra annat. Detta även förra säsongen. Norén har suttit på bänken nu i två matcher också utan minuter, ge de speltid eller låt de göra något annat.

Liam Danielsson, som Peja också flikade in med, får speltid eftersom att han har FÖRTJÄNAT det. Han är för bra för att inte få spela. Det är helt rätt att spela en sådan junior framför att köpa dyra seniorspelare som inte bryr sig på samma sätt. Jag tycker samma om LP, att han är för bra för att inte få spela. Han har lagt ner alldeles för mycket jobb för att inte få spela. Bevisligen är han för bra för J20 iaf.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Ryktas om en del väldigt personliga problem. Utåt är det sagt stora problem med migrän iallafall.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Juste av Thoresen att sno pucken från Dicken precis när han skulle göra hattrick. Haha.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Örebro faktiskt tappat många talanger det senaste halvåret eftersom de varit dåliga på att ge de chansen i A-laget. De har haft en enorm talangpool eftersom de har värvat hysteriskt mycket från andra distrikt till sitt hockeygym, bland annat Danielsson från Brynäs, men han är långt ifrån den enda.

Danielsson och framförallt Radivojevic är omöjliga att hålla utanför A-laget nu, de är för bra för att inte spela, Fernström borde också kunna pressa sig in.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Men vad är det du inte förstår, tror du allvarligt att Lp kommer sitta på bänken som ett fån?!
Lp kommer givetvis spela j20 och få inhopp och chanser i A truppen undertiden!

Örebro har en bra verksamhet, precis som Modo, men att Liam får speltid beror enbart på att Örebro har ett svagt lag och inte har råd att fylla ut sin trupp med seniorspelare och inget annat, att Liam gör det bra är bara en bonus!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Kan du inte läsa vad jag skriver? Jag menar att Lucas behöver inte sitta på bänken utan han har viktigare saker att göra för att bli bättre.

Att Liam får det förtroendet han får tyder bara på att Örebro är en bra verksamhet, inget annat.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Haha, du är inte sann!
Det är väl jävligt väsentligt hur många matcher en spelare suttit på bänken 😂
LP spelade varenda försäsongsmatch och fick fullt förtroende så vad du menar med att han inte fått förtroende har jag verkligen ingen aning?!

Sen kan man inte jämföra juniorer i olika lag, eller tror du att Liam hade varit en startspelare i Skellefteå, Färjestad, Linköping, Frölunda eller Luleå tex?!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Inför draften var det ingen som poängterade ut Lucas som en poängspelare, utan som en center som kan leda en tredje-eller fjärdekedja. Eftersom att han är så allaround kan han ta i princip vilken roll som helst. Det är ju väldigt sällan man slänger in en junior i andrakedjan och kräver att poäng ska produceras direkt. Har de kapaciteten brukar de oftast lyfta i hierarkin, det var exakt så det var med L Carlsson.

Beundrar dock att Örebro slänger in en debuterande Liam Danielsson i en producerande omgivning, låter han spela 15 min, han gör mål och får väldigt mycket beröm från Örebrohåll hittills. Det är just att man vet att kapaciteten finns där och vågar lita på den.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Niederbach är väldigt duktig med puck. Jag tycker att han passar bra där i första. Han gjorde inte bort sig igår förutom missa öppet mål. Niederbach har spelartypen och erfarenheten för att få spela i kedja 1-3. LP ska vara där i fjärde till att börja med.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Jag gjorde samma resonemang som dig, men Örebro har inte bättre spelare att sätta in. De har ett svagt lag och måste förlita sig på juniorer, lite som HV71 nu med alla skador.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
biff1: Jag tror inte jag behöver flika in vems plats jag tycker han kan ta.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Forsfjäll är inte en poängspelare utan är tänkt längre ned i hierarkin. Lucas är en skicklig spelare som jag tycker ska få en offensiv roll.

Tvinga honom spela sarg ut i en fjärdekedja, kam hämma honom. Typ som Niederbach mest fick göra i Frölunda...
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Hörde att nån ropade 'HÅLL KÄÄÄFTEN' nu, så kabeln är inkopplad igen, synd att inte matchen är det
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag vet inte vem vi skulle bänka för att sätta in LP. Sebbe behöver vi i boxplay, så han är given. TJ är just nu mycket bättre än LP och jag tycker att OP har skött sig hyfsat, även om jag inte tror att han kommer hålla för SHL.

Det är väl i så fall OPs plats som jag ser att han skulle ta, men TJ och LP i samma kedja? Det blir knepigt tror jag.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Men hur många matcher det gått är oväsentligt. Det är fel att låta dem sitta och frysa på bänken. Bättre att de får träna i gymmet eller spela med J20 så länge de spelar.
Lucas fick inte så mycket förtroende på försäsongen av ingen anledning. Att gå från så mycket till i princip ingen speltid tyder ändå på att Karlin inte vågar. Att jämföra med Leo Carlsson och Raymond blir bara konstigt.

Liam Danielsson i Örebro odraftad och sedd som en betydligt mindre skicklig spelare än LP, spelar 15 minuter per match hittills med dem. Det säger någonting. Zeb Forsfjäll draftad 180, varit ordinarie med Skellefteå utan att behöva producera en massa poäng för att ta plats.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
biff1: Verkar ha förtärts en del ädla drycker i Västerås...

Vad hände nu? Drog någon ur kabeln?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Ärligt talat så finns ingen guldgruva att gräva i heller. Möjligen tycker jag LP skulle fått mer chanser än han fått, men det går ju inte bara plocka in juniorer för sakens skull. Vi har en i vinter om inte Gästrin eller Hallin tar jättekliv.
Det kommer fler bra underifrån och spelar vi inte exempelvis Gästrin nästa säsong kan vi diskutera. Nu är det bara löjligt
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Har inte så stora krav på honom i år. Gör han 10-15p och sköter tvåvägsspelet hyfsat så kan han få blomma ut nästa år.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Det har gått 2 matcher!!

Det är LP du tänker på, det är alltså inte Leo Carlsson eller en Lucas Raymond som mig veterligen är det enda 2 spelare på det senare åren som gått direkt från j20 till fast i Shl.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: DET VAR OMGÅNG 2, sansa er.. herregud
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Hoppas verkligen att han stannar länge.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Framnäs: Måns blir en publikfavorit över många säsonger i Ö-vik.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Det satt ingen junior på bänken med noll minuter i går menar du? Inte förra säsongen heller?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Lulessss: Jo jag vet att Granberg tagit plats, ser otroligt fin ut.
Men berätta varför Isac förpassades till J20, han såg ju onekligen fantastiskt spännande ut förra säsongen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Måns Carlsson säger att han gick ner i lön för att få prova på SHL. Kan man göra annat än imponeras av snål-Hinken? "Välj mellan pengarna och ditt livs chans" typ.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Karlin har dom inte på bänken heller så det är väl tur det då!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Att ha dem på bänken räknas inte.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Lulessss: Ojdå. Jag som varit så missnöjd med att vi inte kunde behålla Isac.. Granberg verkar vara en bra kille iaf.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Sigge: Karlin har väl satsat på massvis med juniorer sedan han kom till Modo!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Karlin är precis likadan. Livrädd för att spela juniorer
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Lulessss: Storfilmaren Ottosson är tillbaka i serien. Han ser att han kommer få en tackling I form av interference så börjar lägga sig redan innan han blir träffad av SSK-spelaren.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Finns anledningar till att Isac inte spelar i A-laget. Eller ja, rykten iallafall som vi nog inte ska ta upp. En annan 05a har tagit hans plats och blivit ordinarie, David Granberg.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
puffe: Och Gamle Dick Axelsson nu 3 kassar på 3 matcher, bra comeback minst sagt!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo:
Scaniarinken måste vara den enda arenan i hockeyvärlden som har två jumbotroner.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
SPOODI: Isac Hedkvist i Luleå är förpassad till J20 laget, Bulan fortsätter offra juniorer för kortsiktig framgång.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Arenan töms i Västerås på grund av pyroteknik på läktaren. Inte bara SIF som är hockeymördare
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Världsmästare -87 om jag inte minns fel, tillsammans med Molla och Tommy Sandlin.
Kommentera

Sv: MoDo - Damlaget
Tarasov: seger!!🥳🥳 3 sköna!
Kommentera

2736713 · »