1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1367224

Sv: Rögle - MODO Hockey 2011-03-25
bj21:

Blir det inte kul att se Modo - Sundsvall, ett riktigt grymt derby ?

Oskarshamn och Borås har rätt fina hallar också. Tänk vilket tryck då 800 pers klappar händerna i Borås Ishall. Sen kan man ta ett parti Curling i pausarna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rögle - MODO Hockey 2011-03-25
Sawchuk: Är det någon form av mental förberedelse du håller på med tanke på att halva serien återstår? Än har väl inte laget ramlat ur och jag tror trots den taskiga inledningen inte heller att man gör det.

Skämt och sido, jag tror att laget består av för många sådana som mig. Personer som trots en förlust ser en morgondag. MODO måste oavsett serie nästa år skaffa fler som er andra, mer desperata och hungriga själar som törstar efter att få vinna.

Missförstå mig inte nu, jag vill också vinna men hela min värld rasar inte samman för att MODO (huvvaligen om det skulle ske) skulle ramla ner i Allsvenskan. Jag kommer fortsatt att gå på hockeyn, jag kommer fortsatt att gilla MODO och jag kommer fortsatt att diskutera det här och på andra ställen.
Kommentera

Sv: Rögle - MODO Hockey 2011-03-25
Sawchuk: Gärdehov har renoverats med stolar som liknar de i FC. Alltid nåt...
Kommentera

Sv: Rögle - MODO Hockey 2011-03-25
Sawchuk: Ångest! Enda trösten är väl att sonen aldrig börjar intressera sig för MODO då. Kanske han kan börja ägna sig åt något som skänker lite glädje under vintersäsongen istället. Utförsåkning kanske eller varför inte golf nere vid Medelhavet?
Kommentera