1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1367252

Sv: Rögle - MODO Hockey 2011-03-25
qwertas: Du må vara hur j-a positiv som helst över det faktum att vi ligger 3:a, bara 1p från "säker mark". Men jag, och många med mig, är oroliga över att spelare, ledare och många fans inte inser hur djupt ner i skiten vi verkligen är.


Även om vi skulle glida igenom resten av KS och enkelt klara oss kvar så är jobbet inte ens påbörjat.
Det kommer att krävas ett generationskifte utan dess like (och det kommer dessutom inte få kosta nånting), en spelfilosofiändring (som inte CB är man nog att klara) och en allmän uppryckning i organisationen runt laget inför kommande säsong.
Annars kan vi rikta in oss på att få besöka samma ishallar som nu ända ifrån 1:a nedsläpp nån gång i september.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rögle - MODO Hockey 2011-03-25
Salle: Jag vill nog inte kalla det positiv till en 3:e plats men jag tycker inte det är jordens undergång att vi inte vinner alla våra matcher under full tid, en jävla skillnad.

Jo, jag håller med dig om att jobbet knappt är påbörjat och att det kommer krävas en helt ny syn på hur a-laget skall skötas, spela, träna, äta, sova etc. Här hoppas och tror jag att Macke är helt rätt snubbe för att styra upp detta.

Gällande generationsskiftet så har man ju tyvärr gjort en hel del saker fel redan tidigare när man behållit de som skall generationsskiftas ut och sedan sållat bort yngre förmågor.

Det finns nog inget alternativ annat än att blunda och hoppas att det håller, det kan ju inte bli sämre i alla fall.

Sedan är det ju som Frisco skrev en hel del intressant underifrån som mycket väl kan göra ett gott jobb som utfyllnad i vårt a-lag. Vi skall inte behöva ta in spelare utifrån till våra tredje och fjärdelinor.
Kommentera

Sv: Rögle - MODO Hockey 2011-03-25
Salle:

Undrar om Fredde.A har börjat kolla You Tube videos på nyförvärv inför nästa säsong ännu?

Han får väl skicka ett nytt Mail till Agenterna där han vill handla spets men dom får max kosta 25.000 i månaden.
Kommentera