1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495002 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1373885

Sv: RE-building the future 2011/2012
InVinoVeritas:

Känns som många vill fortsätta att veva runt i samma soppa.

Det finns massor med ung talang ute i Sverige som jag skulle välja före Hedman, Viklund med flera.

Har Modo skött sin scouting så vet dom det. Tyvärr är de flesta av Modos egna juniorer för dåliga just nu, därför måste vi sno andras juniorer eller unga spelare som man som scout sett ha en nivå till att lägga på sitt spel.

Har man inte den kollen som förening blir det svårt. För jag kan lova att om vi bara satsar på hemvändande Modoiter som misslyckats i sina senaste klubbar samt egna juniorer så spelar vi kvalserien igen nästa år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
Sawchuk: Jag håller med om det där. Jag vill inte heller se Hedman och Viklund eller andra hemvändare som misslyckats. Måste man bums satsa på hemvändare skulle jag hellre se Alavaara och Pihl, och det säger väl allt.

Nej, man måste våga se bortom hemvänderiet och hitta utvecklingsbara talanger på väg uppåt i karriären, alternativt hitta redan etablerade backar med rutin. Att man har spelat i föreningen förut eller är född i stan tycker jag inte räcker som argument, man måste bidra med något rent spelmässigt också och det är jag inte så säker på att vare sig Hedman eller Viklund gör numera.
Kommentera

Sv: RE-building the future 2011/2012
Sawchuk: Hedman och viklund har ju aldrig varit några riktigt riktigt bra backar heller så varför ska man värva spelare som man på förhand vet inte tillhör topp 40 bland backarna i es?

Lägg ribban högre vid värvningar samt satsa mer på egna juniorer
Kommentera