1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494402 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1374368

Sv: RE-building the future 2011/2012
spud: AIK är helt klart i medvind och de har lätt att plocka åt sig spelare.  Att de dessutom i grunden har en billig spelartrupp samtidigt som deras ekonomi stadigt förbättras, de lär ju ha bra lätt att få sponsor efter denna säsong, gör att de kan bjuda på klasspelare som Videll. Tvärtemot oss, som sugit till oss vad vi kan på sponsormarknaden och har haft en alldeles för dyr trupp i förhållande till vad de kostsamma spelarna presterar. Hockey är ett snabbt spel på många områden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
Lumber Jack: Modo måste komma till ett ställningstagande snart, peter och macke sägs ju ha en del på gång och en plan för framtiden som ej är offentlig än, ska tränaren bort bör man tillsätta en ny snarast så lagbygget kan börja.
Ska challe vara kvar bör minst 7-8 spelarkontrakt ej förlängas och rivas för med den relativt långsamma trupp vi har idag kan inte alls matcha challes spelidé med snabbt spel och mycke checkande.

Jag tror att challe kan göra ett bra jobb med rätt material, men med fel material blir det katastrof,
En riktigt bra tränare kan anpassa ett spel och få ett mindre bra material att vara riktigt bra, och med ett redan bra material kan det bli guld.

En sak är iaf. säker, blir challe kvar då hoppas jag han skippar sin filosofi om att straffar ändå bara är lotteri!!!!
Kommentera