1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494689 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1374409

Sv: RE-building the future 2011/2012
spud:

Susse ska vara kvar, de andra måste man avvakta med. Får vi problem att fylla upp en slagkraftig trupp så måste man ju erbjuda dem ett kontrakt så att vi fyller upp truppen.

Ska Svarten och Timmy vara kvar så får de acceptera en betydligt mer tillbakadragen roll både i omklädningsrummet och på planen. Nu undrar jag dock om inte Hasse, Svarten och Timmy kastar in handduken, tyvärr är det väl stor risk att även Susse gör det. Hållberg, vill han spela mer får det bli i en annan klubb.

Av de bättre Juniorer jag har lite kontakt med är det ingen som ens pratat med en representant för Modo på hela året. Trist...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
Sawchuk: Freddans beryktade e-mail säger väl allt om hur värvningsarbetet fungerat. Det känns som om MoDo är en klubb med ganska dåligt rykte idag. Ingen förening spelare drömmer om att komma till. Vi skulle behöva en tränare med rykte om att kunna utveckla spelare, förädla talanger. I nuläget känner jag mig väldigt orolig inför de kommande säsongerna. Om tom de få juniorer vi lyckas få fram vill lämna klubben så är läget väldigt dåligt.
Kommentera