1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495280 inlägg · 4088 ämnen

Inlägg #1376017

Sv: RE-building the future 2011/2012
Gustafsson:

Vi verkar vara helt säkra på att det inte är Häggström som valt att lämna klubben för något annat mer lockande alternativ.

Oavsett så skall han verkligen ha tack för sin insats i kvalet.

Rosén fick ju också vara med och sätta sin signatur på att klubben klarade kontraktet. Viktigt mål. Visst var det väl i spel fem mot fem?

Ritchie: En poängmässigt riktigt bra säsong, men ofta en ren katastorf på att räkna in spelare i egen zon. Känner inte att det är fel att välja att satsa på nytt. Jag tror att Modo gjort ett medvetet val.

Jacob Blomqvist: Han kom, han sågs, han lämnade.  Men han hade speed, var utvecklingsbar och rightskytt. Det kan ingen ta ifrån honom.....tror jag.

Fredrik Andersson: Får godkänt från mig i värvartombolan. Var nybörjare när han fick anställningen och var nybörjare när han blev kickad. Om ett par år så sitter vi väl här och önskar Macke samma väg och hoppas att Foppa skall ta positionen med sitt fantastiska kontaktnät.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
NuMo: Häggas flickvän pluggar i Uppsala, så kanske Almtuna kan vara ett alternativ. I vilket fall så tycker jag han bevisat att det funkar att ta sig upp till elitserien fast man inte varit tv-puck stjärna samt spelat div 1 hockey.
Kommentera