1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495752 inlägg · 4089 ämnen

Inlägg #1376084

Sv: RE-building the future 2011/2012
Paddan: Enligt Aftonbladet Plus undersökning bland höjdare i föreningarna så kommer MODO troligast skära ner lite på spelarbudgeten samt att man kommer ha en någorlunda lika spelartrupp när det gäller antalet. " i varje fall inte större." är något som nämns.

Jag som tyckte man började säsongen med en klart för liten trupp. Så hoppas han då syftar på truppen efter de nya spelarna kom in.

Men FBK funderar på att skära ned med 10-15%. VF och TIK med 15-20% och är väl bara AIK och VXO som tänker öka spelarbudgeten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
MorganaLefaey: Just nu en målvakt, tre backar och sju forwards med kontrakt. Men det kanske räcker så, på 50-talet hade ju lagen ofta inte fler spelare än så i truppen. Ett backpar och en avbytare, två kedjor och en avbytare. Kunde man utöver dessa hitta någon som kan spela mer eller mindre nonstop som Nicke Johansson gjorde skulle mycket vara vunnit.

Fast skämt åsido, jag tror man har något intressant på gång. Synd att man tappade Ritchie och att man inte gav Hägga ett nytt kontrakt, men man har nog någonting på gång, kan inte tänka mig att man bara sitter och rullar tummarna och hoppas på att det där massmejlet till agenterna ska börja ge resultat.
Kommentera

Sv: RE-building the future 2011/2012
MorganaLefaey: Så är det nog bland de flesta lagen i serien. Har för mig förvisso att Luleå skulle öka lite i sin trupp också men det är svåra tider som gäller för elitserielagen.

Kan man dock bygga smartare behöver en minskad budget inte innebära ett sämre lag. Där ligger väl fördelen för er och för oss som håller på det rätta laget att man har chansen att bygga om rejält och förhoppningsvis förbättra sina positioner avsevärt i jämförelse med det helvete vi kallar för säsongen 10/11.
Kommentera