1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495785 inlägg · 4089 ämnen

Inlägg #1376105

Sv: RE-building the future 2011/2012

alnöit: Jag har ingenting emot Samme, men jag hoppas inte det sitter folk därute och räknar med att han ska bli vår producerande förstecenter. Gör man det så begår man samma misstag som Frölunda gjorde kring Pebben och Joel Lundqvist.

Man värvade hem dessa spelare och trodde de skulle producera stort, när de i själva verket är extremt duktiga spelförstörande spelare. Får vi hem Påhlsson så har vi en av ligans bästa BP-spelare och en av ligans bästa defensiva centrar, men det krävs fortfarande två duktiga offensiva centrar om Susse väljer att lägga av eller spela utomlands.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
Poffa:

Samma sak sades om Sundström när han åkte hem. Skillnaden jämtemot till exempel Lundqvist är att Sundström och Påhlsson har hamnat i sitt fack tack vare (eller på grund av) sin otroliga speluppfattning, medan Lundqvist snarare har byggt sitt spel på en enorm arbetsmoral.

Jag är övertygad om att Påhlsson skulle kunna vara en duktig spelfördelare i powerplay om han fick chansen. När han väl har fått chansen att spela med kreativa spelare tycker jag att han har visat upp ett väldigt bra passningsspel.
Kommentera

Sv: RE-building the future 2011/2012
Poffa: Jag tror nog att Samme kan ha samma roll som Warg hade i Skellefteå och som Påhlsson själv hade under lockouten, men det krävs i så fall kreativa yttrar.
Kommentera