1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495298 inlägg · 4088 ämnen

Inlägg #1376470

Sv: RE-building the future 2011/2012
spud: Jag tror att det mer handlar om att ge Foppa en titel i klubben än att man hittar på en ny organisation. Det har ju tidigare pratats om att använda Peters kontaktnät i rekryteringar och det måste vara enklare om han faktiskt har en officiell roll i föreningen också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
Wayne Gresky: Jag anser att MODO ska ha en person som sköter alla förhandlingar. Tror det kan vara lite svårt att få en tight organisation när flera olika personer sitter och utför en så viktig uppgift som förhandling med agenter.

Poffa: Klart, har formerna varit klar och man enbart inväntat en vecka eller 2 av hänsyn till freddan så förstår jag det bättre. Men oavsett så i och med denna rekrytering så blir avskedandet av freddan än mer förvänande, varför inte ha kvar honom och ge han lite modifierade arbetsuppgifter, t.ex scouta spelare.

Jag får lite dåliga vibbar att vi så totalt lämnat över den sportsliga makten till någon som aldrig någonsin haft ett liknande jobb, eller visat några som helst kunskaper i området. Det är lite för mycket halleluja stämning över detta.


Berka: Jag tror du överskattar Mackes och Peters vilja att åka jorden runt för att scouta spelare. Grovt.

Dessutom vill jag veta vilken omfattning peters engagemang sträcker sig. Samt vad hans ersättning är.
Kommentera

Sv: RE-building the future 2011/2012
Wayne Gresky: Lite grann som Joe Sakic roll i Avalanches organisation, kanske.
Kommentera