1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495240 inlägg · 4088 ämnen

Inlägg #1376491

Sv: RE-building the future 2011/2012
Nikki Nine: Jag tror personligen att det där blir bra. Fast det finns skeptiker också, eftersom både Macke och Foppa är "rookies" i dessa roller. Fast å andra sidan, vilka sportchefer var inte gröna i den rollen när de väl tillträdde? Håkan Loob var väl ganska grön i rollen som sportchef när han hoppade in i den rollen direkt efter avslutad spelarkarriär, men har väl med facit i hand lyckats ganska bra?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
Petey21: Spännande blir det att se om de får ihop det. Rimligtvis har de väl rådgivare med sig som kan bistå i någon form av mentorskap.

Loobreferensen känns inte helt ok att göra. Färjestad har ju kört samma linje i år efter år och lyckats bra. Det var nog lättare för Looben att komma in och fortsätta i den anda som FBK har verkat i de senaste åren.

MoDo kommer ju göra rent hus och ändra en hel del i sin riktning och profil. Kanske är det bra då att man redan från start har 2 stycken urModoiter men ändå färska i sitt sätt att tänka.
Kommentera

Sv: RE-building the future 2011/2012
Frågan är ju bara vad som händer ifall det går åt helvette, kommer någon våga ifrågasätta GM's prestationer då?
Kommentera

Sv: RE-building the future 2011/2012
Petey21: Jag vet inte om jag tyckt att det varit helt lyckat om Macke gott i skola hos Fredan i 3 år innan han var redo att ta över. Givetvis är det en chansning att ge så oerhört viktiga uppdrag till nybörjare i sammanhanget, men det känns inte som om det fanns något annat realistiskt alternativ.
Kommentera