1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494458 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1376760

Sv: RE-building the future 2011/2012

Icing-Ove: Jag gillar det jag läser.

När kommer första spelarvärvningen?
- Inom kort. Vi skulle kunna ha fyllt hela kvoten redan, men vi har valt att ha is i magen och jobba efter en vision, Peter och jag.

Får några av klubbens juniorer nu äntligen chansen?
- Vi har satt ihop en specialgrupp som tränar för fullt redan nu för att bygga upp sig fysiskt. De som tar för sig mest kan förhoppningsvis slåss om en plats i A-laget. Kanske kan vi ta upp två-tre talanger nästa säsong.

-------------------

Vi värvar inte bara för att fylla truppen, vi värvar för att få rätt spelare. Uppenbarligen är det även spelare som är klara, eller väldigt nära att vara klara.

Dessutom fokuseras det på att få in lite juniorer i truppen. Specialträning mot att bli förberedda på vad Elitserien innebär. Är det några som vet vad det innebär så är det Macke och Peter.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
Poffa: Det tror jag också. Fuska med grunderna och halvseriös inställning finns nog inte i deras vokabulär. De om några är väl bra förebilder för att hårt och noggrant arbete som junior kan löna sig.
Kommentera

Sv: RE-building the future 2011/2012
Poffa: Jag hade gärna sett att man hunnit värva lite enligt visionen. Visst är det bra att man har en plan, men det innebär inte att det finns fler lediga spelare senare under värvningssäsongen. Alla andra klubbar värvar givetvis på måfå utan någon som helst tanke och har därför lyckats fylla upp sina trupper. Känns skönt att veta att MoDo är helt nytänkande här...
Kommentera

Sv: RE-building the future 2011/2012
Poffa: Detta bekräftar ju precis de jag har sagt, medans wayne mf. legat sömnlös pga. uteblivna värvningar ;-)

Som jag skrev förut så tror jag modo vill hitta precis rätt spelare och man vill inte förhasta sig utan verkligen verkligen vara säkra på att dom kommer passa in i den nya profilen som skall byggas.
Kommentera