1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1376777

Sv: RE-building the future 2011/2012
NuMo:
Ulf Samuelsson är en NHL-coach som vill till Elitserien. Rask's agent Elefalk har förutom MoDo-ikoner, några intressanta namn i sitt stall, b.la Ossi Väänänen som spelat i Philly och Canucks.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
Icing-Ove:

Ulf Samuelsson har man ju funderat på hur han är som taktiskt pedagog.

Som spelare representerade han ju ett primitivt enkelt spel där han använde klubban nästan mer som huggvapen än som spelinstrument. (**) Det är ju inget som direkt fick en att tro att han hade något i ett spelarbås som coach att göra.

Men skenet kan ju bedra.

Calle Johansson som i jämförelse framstod som pudelklok i sin spelstil på samma position verkar i mina ögon/öron emellanåt att vara en taktisk analfabet som kastar ur sig illa inövade floskler och klichéer. - Ändå är det ju en del som bländas och vill ha honom i båset.

(**) (Älskar ett spelmomentet - visat på TV någon gång - där en spelare kastar handskarna efter att ha fått något klubbhugg av Ulf över anklarna. I vredesmod vänder han sig om och ser Samuelsson som dessutom ser ut att vara beredd att dra till honom över snytan med klubbladet. Spelaren ger upp, vänder sig om och åker och sätter sig i båset för nedkylning i stället.)
Kommentera