1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495013 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1377048

Sv: RE-building the future 2011/2012
alnöit: Procentsiffror hit och dit när man inte har mer koll än vad man läst på nätet känns ungefär lika spännande som att i procenttal diskutera vem som skulle vinna en fajt mellan läderlappen och spindelmannen.

När det gäller Modos silly-rykten så känns Örnens forumposter som den bästa källan och mer nationellt så är mrmadhawk värd att följa. Övriga silly-bloggar försöker mest koka soppa på andras spikar och då känns det intressantare att läsa diskussionerna på ett forum.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
Wayne Gresky: Den där snubben verkar i stort sett bara samla upp alla rykten om spelarna som kopplas ihop med modo och fördela ut en procentchans på hur stor sannolikhet det kan vara att den spelaren hamnar i modo! ( av egen bedömning)

Som sagt ingen mrmadhawk direkt! Som uppenbarligen har ett väldigt starkt käll-sortiment ( Kan man skriva så?) Han levererar väldigt bra rykten som många gånger stämmer i verkligheten!

Har själv varit sugen på att starta nån typ av blogg också! Det är ju inte bara om spelare som är på ingång man får info om utan det kan ju vara alla möjliga inside grejor! Men jag får se, en blogg ska man inte köra stenhårt med i 2 veckor för att sen dö totalt! Det gäller att hålla ett jämt och bra inläggsflöde...
Kommentera

Sv: RE-building the future 2011/2012
Wayne Gresky: Procentsiffrorna kan ju handla om vad han tror och vad en annan väljer att tro är väl upp till en själv. Tycker det är intressant att läsa om hur andra resonerar. Hela grejen med Ulf Samuelsson t.ex.? Skulle ju kunna ligga 0% sanningshalt i det, även fast det är Expressen som spekulerar.
Kommentera