1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495806 inlägg · 4089 ämnen

Inlägg #1377382

Sv: RE-building the future 2011/2012
Paddan:

Lustigt att du nämner det. Jag hade just en diskussion med en vän som sorgligt nog är Brunäsare. Jag nämnde i förbifarten vårt lilla hustroll Erat som sporadiskt huserar här och informerar oss om hur Ladislav Nagy håller ungefär samma klass som Emil Sandin.

Min gode vän talade om att detta beteende inte alls var någonting ovanligt inom Brunäskretsar, utan att negativism, avundsjuka och imbecillitet är egenskaper som återfinns hos väldigt många Brunäsare. Annat är det i MoDo-kretsar, menade han.

Den naturliga följdfrågan var då om han verkligen hade varit inne på Allehanda och läst de kommentarer som skrivs där. Skribenterna som skickade in frågor till Keb's hörna var nämligen kandidater till Augustpriset i jämförelse.

Nog hade han anat att det inte är de skarpaste knivarna i lådan som håller till där, men jag gissar att det ändå är dags för ett återbesök för hans del.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
Tänkte just säga, nu är de måndag å i dag kommer de hända saker. Sen kom jag på att de visst var en röd dag. Bli vardag nu vetja!
Kommentera