1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495300 inlägg · 4088 ämnen

Inlägg #1379389

Sv: RE-building the future 2011/2012
Örnen: Rehabiliterar inte svarten sin skadade axel då?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
spud: Kanske det! Men med tanke på när dom la ut artikeln på hemsidan om att barmarken var igång så skrev dom ju vilka som deltog på första passet samt vilka som inte deltog och av vilken anledning! Typ Anton Hedman kunde tyvärr inte vara med på grund av att han fick magsjuka! Rimligtvis borde dom ju också i så fall skrivet att Per Svartvadet är under rehabilitering av sin axel!

Men inte ett ord om Svarten stod det!
Kommentera

Sv: RE-building the future 2011/2012
spud:

Hasse, din respektlösa drummel: SKÄRP DIG! Du sprider ett löjets skimmer över hela föreningen och bidrar konsekvent med att stärka uppfattningen om att MoDo är en helt distanslös klubb med total avsaknad av ödmjukhet.

Det bästa sättet att välkomna en ny spelare är i regel inte att prata om hur fantastisk stämning det var kvällen då klubben i hans hjärta förlorade en direkt avgörande match i Kvalserien.

Inte heller bör man fråga hur det kändes när Markus Näslund ringde eller skryta om alla NHL-spelare MoDo har producerat.

FAKTA:

- MoDo kom sist i Elitserien
- MoDo hade inte en enda spelare med i JVM
- MoDo spelade inte med en enda junior under de avgörande matcherna
- MoDo har avverkat fem tränare på fyra säsonger

Hasse, MoDo är inte något utopiskt nirvana dit alla spelare innerst inne drömmer om att få representera. Örnsköldsvik är i regel inte den ideala staden för en 22-åring, åtminstone inte vintertid.

Fredric Andersson har representerat Södertälje under hela sin seniorkarriär och förlängde så sent som i februari kontraktet med två år. En inte allt för vild gissning är att det var där han ville stanna och att MoDo blev en nödlösning när Södertälje åkte ur Elitserien.

Markus - Du vet vad du ska göra!
Kommentera