1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495025 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1380211

Sv: RE-building the future 2011/2012
Nikki Nine: Jag hoppas verkligen inte att det där är samma bild som Macke har. Jag ser hellre att vi max fyller upp med en forward till utifrån och resten tas underifrån.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
spud: Om vi fyller på med en forward till utifrån är det alltså två juniorer som ska spela varje match, och det är om truppen är skadefri. Det känns som en stor risk att ta, speciellt med tanke på att vi bortsett från Skröder-Sundström-Danielsson inte direkt har några spelare som levererar poäng i match efter match.

Don't get me wrong, jag vill flytta upp juniorer lika mycket som alla andra, men vi måste fortfarande försöka ha ett slagkraftigt lag. Det är ett stort risktagande att gå omkring och förlita sig på att juniorerna samt Ryno/Andersson ska bli dundersuccéer allihopa, och panikvärva ihop något runt jul ifall det skiter sig.

Om Macke har samma plan som jag skrev där nere så kan juniorerna lätt peta både Hedman och Svartvadet ifall de visar framfötterna, och Ryno är knappast någon som vi kan garantera speltid såhär på förhand. Det enda som sker då är att juniorerna får kämpa som satan för att få en plats i laget, vilket är hälsosamt.
Kommentera