1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495133 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1380268

Sv: RE-building the future 2011/2012
Gustafsson:

Anton Byström visade en otrolig mognad i sitt spel och enligt mig var det tjänstefel att låta spelare som Hedman och Blomqvist spela istället för honom. Han gjorde knappt ett misstag under de matcher han spelade. Om inte det räcker för att platsa i Elitseriens sämsta lag, då är det någonting som är fel.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
Bad_Brett: Men håller han för elitseriespel i 55 matcher? Det är ju det som är grejen med mitt inlägg. Att han inte fick fortsatt förtroende efter sitt fina inhopp runt jul(?) tycker jag också är extremt konstigt.
Kommentera

Sv: RE-building the future 2011/2012
Bad_Brett: Byström håller så jag räknar med att han får en plats i laget. Men i övrigt är jag tveksam om någon av de andra håller måttet, åtminstone vad gäller en ordinarie plats. Att ta in dem temporärt vid skador är en sak, men att lova dem en ordinarie plats vet jag inte om det är någon bra idé. Man ska inte få en massa speltid bara för att man är junior, man måste förtjäna den också.

Forsberg och Näslund förtjänade sin speltid på den tiden det begav sig, de blev inte superstjärnor för att de kvoterades in i laget utan de var redan kompetenta spelare när de fick chansen. Kvotering löser aldrig några problem, de enda som tjänar på kvotering är de som bedövar sina samveten genom att kvotera in folk på platser dit kompetensen inte hade tagit dem annars.
Kommentera