1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1383841

Sv: RE-building the future 2011/2012
Petey21:

Trodde jag verkligen inte om honom. Jag har alltid haft intrycket av att han är en mjukis vid sidan av isen. Har svårt att föreställa mig honom skälla ut 12-åringar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012

Bad_Brett: Som NuMo skrev, han har coachat laget så hårt att två hela femmor mer eller mindre fått sitta stora delar av matcherna, bara för att han vill vinna. Så gör man inte i ett P11-lag. Där ska man ha roligt och det ska vara mer lek än allvar.

Dessutom har han dragit på sig flera matchstraff, två stycken under en och samma cup, för att ha skällt ut domarna. Ha i åtanke att domarna är 15-16 år och tämligen nybakade.

Det är möjligt att hans stil passar bättre i ett elitserielag där spelare och domare är mer hårdhudade, men jag tror risken är stor att många skulle revoltera mot Wernblom om han beter sig på det sättet i båset.

Så jag fortsätter att säga Nej tack till Werner som assisterande.

Kommentera

Sv: RE-building the future 2011/2012
Bad_Brett:

Wernboms pojk spelar i samma serie som min son och jag kan i alla fall bekräfta att han matcher laget på ett sätt som bryter mot alla ungdomslags policys. Hälften av spelarna brukar få sitta och titta på och känna att de inte duger  eftersom det är viktigare att vinna matcher. De här killarn var 10-11 år vintern som var. Det här har han också fått anomym kritik för i ordet fritt i allehandan - internet, eftersom föräldrar inte vågar uttrycka sin frustration öppet.

Nu finns det iofs fler klubbar som hellre vinner än utvecklar ungarnas nyfikenhet för att fortsätta satsa på hockey så det är inte endast ett modofenomen.

Själv har jag dock bara hört talas om att Wernblom tar ut sin aggression på de stackars unga domare som funderar på om det kan vara något att vara hockeydomare. Några riktigt svarta ögon mot spelarna har jag inte sett.


På frågan om Wernblom kan vara ett ämne för Modo att vara assisterande denna säsong, så hoppas och tror jag inte.

Redigerad kommentar

Kommentera