1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494433 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1383888

Sv: RE-building the future 2011/2012
Bad_Brett: Det tror jag definitivt att vi kan glömma. Det hela hänger på att vi kan få spelare att utvecklas i år jämfört med tidigare. Tittar man på många andra lag så kunde de spela med juniorer, men inte en enda platsade för oss i kvalserien. Så mycket sämre var dock inte våra faktiskt då vi (iofs lite turligt) exempelvis pressade Djurgården i A-junior sm. Underpresterar samtliga som de senaste åren, ja då har vi problem. Får vi utveckling på truppen så tror jag att vi är betydligt bättre än så.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
J F K:

Givetvis ser jag gärna att juniorerna kan börja ta för sig, men jag är ändå skeptisk till hur bra exempelvis Hersley och Ahnelöv kommer vara. Vi ska även komma ihåg att Tollefsen spelade betydligt sämre efter skadan. Förhoppningsvis berodde det på att han fortfarande hade känningar i foten, men jag är ändå lite orolig. Det hade känts bra med en Timander anno 2007 i den här backbesättningen.

Men förhoppningsvis kan Uffe få ut lite mer av spelarna och framförallt lägga upp ett bra försvarsspel. I sådana fall kanske vi klarar oss med ett lag som är lite svagare på pappret. Luleås och AIK's trupper imponerade väl inte på någon inför förra säsongen.
Kommentera

Sv: RE-building the future 2011/2012
J F K: Apropå juniorer, jag är verkligen nyfiken på Henrik Samuelsson. Visserligen bara 17 år men fyller 18 under säsongen. Skulle han kunna kastas in i a-laget någon gång? Med tanke på att han spelar i det amerikanska juniorlandslaget så måste det vara en väldigt skicklig spelare, så han kanske kan få chansen, åtminstone om skador uppstår så att luckor behöver fyllas?
Kommentera