1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494392 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1384080

Sv: RE-building the future 2011/2012
Poffa: Det där ska alltså vara den uttalade strategin, ett hemligt dokument - och består bara av en massa truismer? Varför inte skriva in att man ska göra fler mål än motståndarna också?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012

PontusJ: Vad får dig att tro att det här är det enda som står i dokumentet? Har du sett det? Det som de talar om är naturligtvis ett sammandrag av vad som verkligen står där, det känns självklart. Varför det är truismer? För att man inte öppet vill säga vad som verkligen står där.

Dessutom är det ju inte den här intervjun i sig som får supportrarna att tro på omstartskampanjen utan det är ju helheten av det som hänt de sista månaderna.

För det första, det är inte en massa dravel i pressen. En massa utlovade värvningar som inte blir av, t ex. Tyst och korrekt, värvningarna slår mer eller mindre ner som blixtnedslag från klarblå himmel och de allra flesta värvningarna känns väldigt genomtänkta.

Dessutom, och det är det viktigaste, det kommer smarta och genomtänkta uttalanden de gånger Markus säger något. Hur många artiklar har inte avslutats med något liknande frasen "Det är bäst jag inte säger, det blir så mycket spekulationer och diskussioner annars."?

För det andra, man rensar rejält och med eftertanke. Svågerpolitiken inom laget verkar vara borta. Det räcker inte att man är en trotjänare längre, det gäller att man kan bidra till framgången.

För det tredje, det alla runt omkring säger till media. Spelarna uttalar sig om hur Markus, och delvis Peter, försöker hitta lösningar för familjen, för framtiden osv. Tellan berömde dem för hur de löste familjesituationen, Axelsson berättade att det inte handlade om pengarna utan om hur man vill hjälpa honom tillbaka till NHL osv. "Det är svårt att tacka nej, när Markus eller Peter ringer", har de flesta sagt.

Där har du tre stora anledningar till att jag tror på detta. Lite klyschor i Expressen betyder varken till eller från.

Kommentera