1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494392 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1384088

Sv: RE-building the future 2011/2012
Poffa: Näslund har trots allt den övergripande sportsliga makten i Modo. Jag vet lika lite som någon annan vad han egentligen vill göra med den - eftersom han aldrig har sagt vad han har för planer. Nu kommer detta ytterst sällan att ske i idrottsvärlden, varför man får lov att besserwissergranska alla uttalanden och handlingar i detalj om man vill ha en aning.

Så ja, att gnöla över några klyschor i en kvällstidning är petigt, men enda vägen för mig att ha någon uppfattning om vart vi är på väg.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
Nu har Trollsås kommenterat såpan med Krüger på hemsidan.


Grejen jag aldrig riktigt har kommit underfund med är följande: Hade DIF tänkt satsa på Måns till nästa säsong? Ville de ursprungligen behålla honom för en A-lagssatsning men sedan beslutade Måns sig för att han hellre ville spela i Modo?

Om så är fallet så förstår jag helt klart varför DIF vill ha betalt.

Om så inte är fallet så blir det ju bara löjligt. Varför ska man kunna kräva pengar för en spelare som man varken har ett rikitgt a-lagskontrakt med eller har tänkt att satsa vidare på? Det vore ju som att Modo skulle kräva pengar för att släppa ifrån sig Isak Ahrling som man nu efter säsongen har meddelat att han inte tillhör den grupp av juniorer som kommer få träna med A-laget under sommaren.
Kommentera