1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1384095

Sv: RE-building the future 2011/2012
NuMo:

Det alla tycks glömma är att Måns är 19 år gammal och därmed har varit myndig i över ett år. Så Trollsås gjorde bort sig rejält när han pratade om barn i samma mening som Krüger.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
Bad_Brett:

Jag glömmer det i alla fall inte eftersom jag skriver det i mitt första inlägg i debatten. Om det skulle vara frågan om ett kontrakt så hade det varit uträttat innan han fyllde arton.

Trollsås gör ju beskrivningen med tanke på att inte en registrering skall förväxlas med ett kontrakt.

Nu är det ju trots allt inte ett kontrakt utan helt enkelt en klubbregistrering. Du får inte spela om du inte är registrerad spelare pga. försäkringsfrågorna. Du får bara vara registrerad i en klubb åt gången.

Inom hockeyn, i alla fall i ångermanland, är det dessutom förutbestämt vilken klubb du i första hand skall vara registrerad hos. Anledningen tror jag är för att inte alla tokiga föräldrar skall försöka trycka in barnet i Modos organisation i stället för det lag som du naturligt tillhör lokalt. (Antagligen inte den exakt rätta beskrivningen.)
Kommentera

Sv: RE-building the future 2011/2012
Jaha?

Det är löjligt vad mycket det skrivs om Modo iallafall, i media men framförallt på olika forum runtomkring i cybervärlden. Det verkar vara väldigt inne att snacka skit om Modo just nu.
Kommentera