1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495082 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1384983

Sv: RE-building the future 2011/2012
MorganaLefaey: Vilka backar har vi haft som varit bättre än Aucoin var vid tillfället han anslöt ( och inte när han spelade skadad under slutspelet )? Kaberle var vid sin topp riktigt bra och kan i mina ögon konkurrera, men kom ihåg att Aucoin var en back man byggde ett lag kring NHL vid den tiden och Kaberle nådde aldrig ens i närheten av den statusen i NHL. Hade Aucoin sluppit alla sina skador är jag övertygad om att han varit en stjärna i NHL under en lång tid.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
J F K: Nu tycker jag Aucoin var bättre i NHL både före och efter MODO besöket än han var i MODO. Tycker dessutom det finns spelare som hållit upp MODO bättre än vad Aucoin gjort. Miloslav Horava, Timo Blomqvist och finns säkert någon till om man söker längre tillbaka.

Men säger inte att han var dålig, var mer som sagt Muir som jag var på där. Men tycker det finns de som hållit upp MODO's spel bättre än vad han gjorde under sin korta sejour. Sen kan han mycket väl ha varit hyvens med ungdomslirare och dig vilket inte är att förakta. Men det var Håkan Hjerpe också en gång i tiden.
Kommentera

Sv: RE-building the future 2011/2012
J F K:Tomas Nänsén!
Kommentera

Sv: RE-building the future 2011/2012
J F K: Håller med om Aucoin. Karln gjorde ju knappt ett misstag. Precisa passningar på bladet och ett väldigt bra skott. Placeringssäker och gjorde klockrena avvägningar.
En sån spelare som man bygger sitt lag omkring - tyvärr var han alltför skadebenägen.
Kommentera