1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495131 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1384999

Sv: RE-building the future 2011/2012
MorganaLefaey:

Du är ute på lite hal is just nu. Jag tror att Aucoin var rankad bland de fem bästa backarna i världen säsongen före lockouten. Att du sedan inte tycker att han var så dominant är en sak - jag var själv besviken eftersom jag hade hoppats på att få se mer av hans gudabenådade slagskott - men prata om nostalgi och fixtankar när vi talar om en av världens backar är ju rent ut sagt löjligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
Bad_Brett: Nu säger jag väl inte att de som tycker Aucoin är den bästa back vi haft enbart tycker det pga fixtankar. Jag säger att alla tycker olika och det kan bero på sådana saker. Kan alltså lika gärna betyda att de som tycker Jonsson eller Tuohimaa har sådana tankar. Är väl lättare att ha nostalgi för spelare som spelade för länge sedan.

Jag minns Aucoin och vad jag hade för förväntningar på honom. Jag skrev också att jag tyckte han var klart bättre i NHL både före och efter. Inte så lätt att ha en säsong halvoff och sedan gå in och dominera på stor is. Inte heller om man spelat halvskadad. Jag hade hoppats på mer från honom när han dök upp, och det kanske är anledningen att jag nämner andra spelare.
Kommentera