1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495132 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1385004

Sv: RE-building the future 2011/2012
Försökte få med detta i förra inlägget men tydligen halvsover jag framför datorn då det tydligen tog mer än 5 minuter att redigera kommentaren.

Sen så spelar det väl ingen roll vad spelaren var rankad som i NHL säsongen innan när man pratar om bästa spelaren i MODO. Eller ja kanske. Beror på om vad man tänker på med Bästa spelaren i MODO. Den som lyckats bäst i sin karriär som representerat MODO, den som varit mest dominant individuellt när de spelat i MODO eller något annat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
MorganaLefaey: Visst får man tycka vad man vill och jag har redan deklarerat att Aucoin INNAN skadan i Modo är min favorit före Tomas Jonsson (som jag tyvärr inte minns så mycket av), Horava och Kaberle. (Jag såg aldrig Nicke Johansson. Touhima och Blomqvist var i mina ögon mest kult och inte så bra som de övriga).

Det som föranledde mitt inlägg var följande kommentar från dig:"Och man får väl hoppas Meyer funkar bättre än de gamla foppa-kompisarna Muir och Aucoin."
Kommentera

Sv: RE-building the future 2011/2012
Freddy Meyer är en riktig häftig värvning. Är han helt kvitt sina hjärnskakningsproblem blir han en riktig tillgång till vårat lag nästa säsong. Gillas!
Kommentera