1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495111 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1387022

Sv: RE-building the future 2011/2012
MorganaLefaey: Såhär ser jag på situationen.

Modo är tveksamma till att ha kvar Timander. Hans ålder, lön samt spel medverkar alla till att det finns en viss tveksamhet hos Näslund att Timander är rätt gubbe. De kan dock tänka sig att ha kvar Timander i en liten roll för en liten peng, men inget mer än så. De tar hellre in en kille som Strålman.

Timander känner att han har mer kvar att ge och vill avsluta sin karriär på topp. Skellefteå kommer in och erbjuder ett mer lukrativt kontrakt och har en relativt ung backbesättning där han, Alavaara och Lindgren får vara lite pappor åt de yngre förmågorna och dra ett större lass.

Detta känns roligare för Timander, samtidigt som han kanske inte känner sig sådär jättevälkommen hos Modo pga deras tveksamhet. Bara för att Timander är en Modokille med ett Modohjärta betyder det ju inte att han ska behöva spela för vad i sammanhanget är "slavlön" och i en liten roll.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
Nikki Nine: Med tanke på hur Timmy spelade den gångna säsongen så är det förståligt att Näslund tvekar. Det hade snarare varit oansvarigt av Näslund att erbjuda Timmy ett kontrakt med hög lön med tanke på hur hans spel har sett ut den gångna säsongen.

Om man valde att inte ge Hasse nytt kontrakt så tycker jag inte att timmy ska få förlängt han heller. Hasse var enligt mig iaf bättre än Timmy den gångna säsongen.
Kommentera