1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495131 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1387029

Sv: RE-building the future 2011/2012
Nikki Nine:

Jag tycker att MoDo gör helt rätt. Däremot förstår jag inte alls Timanders agerande. Pengar lär han ha tillräckligt av, han var ju ändå i NHL i bra många år. Inte direkt som när Wernblom gick till Skellefteå. Dessutom avstod han ju som sagt en del av lönen förrförra säsongen.

Så egentligen finns det väl två tänkbara förklaringar. Den ena är att Näslund har deklarerat för Timander att han är tänkt som 6:e/7:e-back och inte kan förvänta sig speciellt mycket speltid. Den andra är att han av principiella skäl tackar nej till kontraktet på grund av att andra spelare (kanske Sundström) har fått mer lukrativa avtal.

I min bok känns det väldigt tråkigt att han gör såhär. Hans dåliga spel den förra säsongen var en av de stora anledningarna till att MoDo hamnade där de hamnade. I slutändan klarade de sig emellertid kvar och alla blev hjältar. Det hade känts som ett bättre bokslut än att han ska åka upp till Skellefteå och eventuellt hjälpa till att spela ner MoDo i Kvalserien på nytt. Till och med Wernblom, som faktiskt blev mer eller mindre misshandlad i MoDo, gick till ett allsvenskt lag just för att han inte ville möta MoDo.

Nej, Timander. Du är 37 år gammal. Förstör inte slutet på en vacker historia. Gör det som är bäst för MoDo, så lovar jag att bjuda på en korv om jag stöter på dig på stan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
Bad_Brett: Då är frågan om Skellefteå kan erbjuda ett mer lukrativt förslag än en varmkorv då.

Tycker hanterandet av den här affären mest bygger på förtroendet jag har fått för Näslund.
Kommentera

Sv: RE-building the future 2011/2012
Bad_Brett: Fruktansvärt trist att han avslutar i en annan klubb. Men tycker dock det är starkt gjort av Näslund, Timander har inte varit så bra dom två senaste åren och ska ha lön därefter, inte för lång och trogen tjänst. Förhoppningsvis slipper vi dom här ryggdunkningarna i Modo framöver när Näslund sitter vid rodret.
Kommentera