1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494504 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1387053

Sv: RE-building the future 2011/2012
Timander var väl den enda modokille som varit i NHL som inte gick ned i lön när laget hade det tungt ekonomisk? Till och med Hållberg som inte ens varit så långt kunde avstå lön för Modo, men inte Timmy inte. Nu fick han ett kontraktsförslag i slutet av säsongen, men i takt med att det dragit ut enormt på tid och att han därigenom satt Modo i en väldigt jobbig situation så han han fått ett mycket lägre "slutbud". Dessutom tror jag att Modo är lite rädd att velandet inneburit att han inte tränat försäsongsträning, vilket han verkligen behövt med tanke på hur tungt han hade det i vintras.

Tyvärr tror jag att Timander går efter plånboken och drar någon annanstans. Kanske mest tyvärr från hans perspektiv då han framstår som girig och trångsynt. För Modos vidkommande tror jag inte att vi kommer att sakna honom så mycket.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
J F K: Enligt det här meddelandet från MoDo var Timander med, men han kanske valde att stötta genom att panta burkar eller något?
Kommentera

Sv: RE-building the future 2011/2012
J F K: timander var bland dom sämsta backarna föregående säsong.
bedrövlig i markeringspelet, värdelös pucktransportering och även fruktansvärt dåligt första uppspel samt spelet i mittzon, hans uppspel präglades av dålig skriskoåkning som resulterade i tidsnöd och lobbar från försvars till mittzon.

Vist finns det talang i timmy, men frågan är om han inte bör sluta nu så vi får minnas han som den gigant han varit under sin karriär ist.
Kommentera

Sv: RE-building the future 2011/2012
J F K: Tycker att det är ruskigt dåligt faktiskt.
Jag menar när folk står på kö till Modo o dessutom vill betala för att få spela. Då kräver Alice lön.

Nä det är inget hjärta i honom.
Kommentera