1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1387108

Sv: RE-building the future 2011/2012
Icing-Ove: Tycker Pelle har helt rätt. Ingen behöver vara boven i detta. Sätt er själva i situationen:

Modo: "Tjena Timmy. Vi kan tänka oss att ha kvar dig, om du spelar för 50.000 i månaden och i tredje backpar. Om du har tur och vi får lite skador kan du få spela lite BP också."

Sen ringer Skellefteå: "Tjena, vi hör att Modo har gett dig ett ganska taskigt bud. Kom till oss istället! Här får du 100.000 i månaden, och eftersom att vi har tappat en del framträdande spelare på backsidan så kan du räkna med gott om speltid, kanske till och med lite PP."

Nu är det väl inte riktigt exakt såhär det går till, men ni förstår väl premissen. Ni får tycka illa om Timander bäst ni vill, men jag tycker inte illa om honom för att han väljer ett lag där han får en större roll i sitt (antagligen) sista år som ishockeyspelare. Det är bara business, ingen behöver göra fel.

Om han nu väljer Skellefteå kan det ju bero på att han inte vill dra upp familjen från Övik och väljer att pendla ifrån Skellefteå. Vem vet?

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
Nikki Nine: En sista sak, om det nu är så att Timander prompt måste spela för Modo är det väl lika mycket Modos fel som Timanders att han inte spelar för Modo nästa år? Eller är det så att bara för Timander är fostrad i klubben och har sitt hjärta här så ska han bara tacka och ta emot vad Modo än erbjuder?
Kommentera