1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495025 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1396033

Sv: RE-building the future 2011/2012
Wayne Gresky: Men det är fortfarande lättare att förstöra än att skapa. Vi kan peta Dicken eller Schremp och sätta in Andersson (för sakens skull) och vi kanske blir bättre i försvarszon, men vi blir också sämre i anfallszon.

Jag förespråkar också ett smart försvarsspel, men man måste göra mål för att vinna matcher :)

Det är ganska uppenbart att det kommer att vara en högerfattad kille med Skröder och Sundström, tyck vad ni vill om det. Men vad blir det över? Jag tycker till skillnad mot J F K att Danielsson är för bra för tredjekedjan och har hellre Hannula där. Schremp och Dicken ska självklart spela i de första två kedjorna med bra kedjekamrater för att få ut det mesta av sitt kunnande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012

Det förvånar mig inte ett dugg om våra två förstakedjor ser ut på följande sätt när vi startar ES-säsongen.

Axelsson - Schremp - Danielsson
Skröder - Sundström - Hannula

Värvningen av Hannula känns så extremt inriktad på positionen bredvid Susse och Skröder att jag inte ser en annan startplats för honom. Att man dessutom rullat på centrar mellan Axie och NikkiD får mig att tro att vi väntar på Schremp för den positionen.

Om det sedan är det mest optimala eller inte, det är jag inte man nog att svara på.

Utgår man från det är två andra forwardsplatser givna, det är Madsen och Andersson i tredje. Vem som blir deras lekkamrat är mer osäkert, men min gissning är Hedman.

Och fjärde blir då veckans Mix av KFop, Hari, Samuelsson, Westin och Ryno (om inte Ryno blir ivägskickad).

Kommentera