1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494686 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1397536

Sv: Apropå ingenting...
Poffa: Visst är det så att han skulle kunna tagit den diskussionen på annat håll men att styra vad en bloggare får och inte får skriva om blir sällan bra, det vet jag av egen erfarenhet.

Visst kan man tycka att det borde vara en självklarhet att man på en hockeysida också bloggar om just hockey men Robban har ju i flera år skrivit om andra saker också, vilket jag personligen också tror lockat en hel del läsare till sin blogg.

Vill dock poängtera att jag själv tycker att Robban skall tillbaka till HS, för sitt kunnande och inte för sådan struntinlägg som han bjöd på i Fredags.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
qwertas:

Hoppsan, det där hade jag missat. Han beter sig förvisso som en riktig skitstövel och det har irriterat mig att han bara diskuterar med idioter (där han kan vara säker på att vinna), samtidigt som han ignorerar de vettiga kommentarerna.

Men, på något vis gillar jag honom. Han är lite som en Lasse Anrell som faktiskt kan någonting om ishockey. Även om han ägnar sig åt en del barnsligheter och är ute och cyklar rejält emellanåt, så märks det att han har bättre koll på sporten än de flesta andra. Hockeysverige kommer definitivt att tappa läsare på grund av detta.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Upptaktsträffen live: www.elitserienplay.se/#/video.1133389145001

Ulf Samuelsson och Niklas Sundström representerar MODO.

10:00: Start på scenen med Björn Oldéen och Niklas Wikegård.
Jörgen Lindgren, ny VD för Svenska Hockeyligan.
Varje lag har sedan cirka sju minuter var på scen i följande ordning:
Växjö Lakers HC, MODO Hockey, Timrå IK, Frölunda HC, AIK, Brynäs IF.
Tre Kronor.
11:00: Lunch och mingel.
12:30: Återstart på scenen.
Domarna.
Djurgårdens IF, Linköpings HC, Luleå HF, Skellefteå AIK, HV71, Färjestad BK.
'
Kommentera