1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494392 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1416171

Sv: SAIK - MoDo 2011-10-20
NuMo: Tråkigt att förlora igen, 2 möten och 2 jämna matcher!
Saik är verkligen inget lag som ska ligga i toppen spelmässigt sett, dom har ständigt medflytet och brukar vinna sina matcher på detta sätt vilket iofs är en styrka i sig.

Modo är som vanligt laget som saknar de lilla extra, laget som inte har turen med sig och de måste vara jobbigt när vi som idag bjuder saik på 3 pinnar
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SAIK - MoDo 2011-10-20
Trist! Jag som nästan alltid brukar vara en pessimist trodde verkligen på seger ikväll. Dags att haka på tåget på lördag istället då.
Kommentera

Sv: SAIK - MoDo 2011-10-20
Berka: Skellefteå har supervässade knivar. De förtjänar sin placering i tabellen.

Modo kämpar och strävar. En poäng hade varit en stor överraskning. Vi tar inte poäng av Skellefteå borta ens när de har ett värdelöst lag och vi har ett bra.

Vi kommer att behöva stjälpa in några liter blod och ytterliggare hjärta och smartness för att vinna den här typen av matcher. Frågan är om vi har spelartruppen för det. Det är mycket grannlåt på menyn. Väldigt lite späck.
Kommentera

Sv: SAIK - MoDo 2011-10-20
Berka: Skröder var den enda forwarden som kändes farlig framåt i tredje perioden, han svarade för två assist i matchen och leder elitseriens plus/minus-liga. Jag får beundra ditt mod att gå ut och kritisera den spelaren, men tyvärr (för din del) så är du helt ute och cyklar.
Kommentera

Sv: SAIK - MoDo 2011-10-20
Berka:

Fast vi bjuder ju inte direkt på tre pinnar, Skellefteå kör över oss stora delar av matchen och vi ska vara "glada" för att det var så jämnt målmässigt som det var.
Kommentera