1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494355 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1421824

Sv: Apropå ingenting...
Frisco:

Sevc var arg och skrek en dum grej. Han fick matchstraff vilket förmodligen gjorde att Färjestad förlorade matchen.

Jag som stockholmare får ofta höra "jävla nollåtta". Uppe i norr skriks det "skoterraggare" istället. I skåne talar vi om bonnläpar och i dalarna är det moppekillar som käkar korv.

Våra grannar i väst är värdelösa på alla tänkbara sätt. Det finns tusentals vitsar om hur idiotiska de är. Våra grannar i öst lever på vodka och badar bastu hela dagarna.

När jag gick i skolan fick jag lära mig hur viktigt det var att värma upp ordentligt när jag skulle idrotta. Gymnastiklektionerna inleddes därför med så kallade "indianhopp". När jag var ännu yngre fick jag lära mig hur en indian låter; Man ylar och slår handen över sin öppna mun.

Jävla svenne, jävla finne, jävla turk, jävla mopperaggare, jävla sosse, jävla moderat, jävla .

Titt som tätt hör man någon mogen person utbrista "din jävla fitta". Ska vi då tolka det som att denna person har starka fördomar mot det kvinnliga könsorganet och helst önskade sig ett värld med enbart snoppar? Eller kan det helt enkelt vara så att människor i regel (även om de borde) inte tänker sig för vad de säger när de blir arga, utan bara använder ett ord som först dyker upp i huvudet. Vare sig det handlar om en lantis, en nollåtta eller en zigenare.

Sevc har redan blivit misshandlad i media. Det hela är fruktansvärt tramsigt och det är en fin gest av fansen tycker jag.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Att bränna iväg begrepp som är nedvärderande mot en folkgrupp är aldrig acceptabelt i min värld. Skoterraggare, mopperaggare, sossar och moderater är inga folkgrupper. Turk, indian och fitta är inte nedvärderande. SÅ enkelt är det, så svårt är det.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Make Believes: Hörde att han åkte med alaget. De åker tydligen idag till GBG.
Kommentera