1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1443286

Sv: Apropå ingenting...

Bad_Brett:

Hur många år sen var det nu? Fyra?

Jag får känslan av att du verkligen vill att Trollsås och Modo ska ha gjort fel här men tyvärr så har inget fel begåtts. Ingen spelare i Modo har fått förbud mot att twittra, det enda Modo begär är att spelarna tänker på vad som skrivs. Det är inget konstigt med det alls.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

NikkiNine:

Fel och fel, det beror på hur du ser det. Är det fel att sätta upp riktlinjer för vad spelare bör och inte bör prata om offentligt? Naturligtvis inte. Men att uttrycka sig på det här viset, är ingenting annat än idiotiskt (såvida han inte är direkt felciterad):

– Vi tycker inte Twitter är ett bra forum för saker som har med elitserien att göra, säger Anders Trollsås till Sportbladet.

Var det inte MoDo som nyss skröt om hur de skulle satsa på Twitter och sociala medier? Vidare lyckas Trollsås säga emot sig själv på ett mycket fyndigt vis:

- Det är inget handfängsel eller munkavle, men det är delvis det efter det här.

Öhm... Jaha?

Jag tycker att det är ganska uppenbart, att om det är några som gör en höna av en fjäder, så är det MoDo. "Efter det här" låter ju onekligen som att det är en relativt allvarlig incident som har inträffat och uppenbarligen har de haft ett litet krismöte med spelarna, eftersom Danielsson nu har raderat alla sina inlägg och meddelar att han kommer skicka SMS i fortsättningen.

Personligen tycker jag att det hade varit betydligt enklare att sköta detta internt, uppmuntra spelarna till att twittra, men att påminna dem om att vara försiktiga med vad de skriver.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
NikkiNine: Jag håller med. Det inträffar ju då och då att vanliga människor som inte spelar hockey får sparken pga av det de skrivit på Facebook eller Twitter. Även hockeyspelare har ett ansvar mot sina arbetsgivare. Sen kan man givetvis diskutera var gränsen går. Vad som är roligt gnabb och vad som innebär ett problem för MoDo. Jag tycker dock att det är positivt att MoDo tar upp frågan när domare börjar dyka upp i inläggen och att klubben tar fram en policy innan någon skrivit något riktigt dumt.
Kommentera