1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495235 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1458438

Sv: Apropå ingenting...

Eeeehh, är detta TIK elr BIF-boken?Ett oerhört gnäll, på både matchen o vinnaren av Jerring-priset. Verkar som många missat att LHC faktiskt gjorde sin kanske bästa match för säsongen igår? Kommentatorn på C+ (som jag förmodar följt LHC hela säs) var ju nästan lyrisk redan i 1:a, ett jobbande av Hlink/hlavac han inte sett förut osv, o ni tycker MoDo gör en plattmatch? Tycker inte jag. Om Luckner får LHC att fortsatt jobba som igår, tror jag då inte att TIK behöver möta dem i kvalet. Nä, bara att bryta ihop o komma igen, mot HV. Men mest oroande är kanske at MoDo verkligen behöver få tillbaka en fräsch Meyer o Westin, naturligtvis tungt gå runt på få (junior-)backar. Mest synd tycker jag nog NicD's brutna svit är, men men, bara börja på en ny.  Synd att AIK tog extra-pinnen, men MoDo har ju allt i egna händer, ska möta alla tabell-grannar framöver.

O Grattis RGB!  Grattis till 4:e platsen Danne, du slog brorsan! :-)

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
zigge: Om du kan någonting om hockey så såg du att MoDo inte var på tårna igår. Laget vann ju knappt en närkamp. MoDo gjorde en sån där insats som topplagen brukar göra mot Timrå lite då och då. Bristande fokus på uppgiften inför match och sedan lyckades Linköping utnyttja det till fullo.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
zigge: vad komentatorn tycker är för mig helt ointressant, om detta var LHC bästa match för säsongen då ligger dom risigt till för det var mycket mer Modo som var trötta än LHC var bra!

Kan lhc resa sig ytterligare fine då är dom att räkna med, men även hur bra nu komentatorn tyckte lhc var så imponerade dom inte på mig iaf.
Kommentera