1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1462107

Sv: Apropå ingenting...

Rytter:

Ja, Lundström har inte mycket hjälp. Vi får vara tacksamma för Tarkkis spel i kvalserien förra säsongen, lätt att glömma att han stängde igen många matcher.  Jag är mentalt inställd på att vi hamnar där igen. Helvete vad poäng vi har tappat i början av denna säsongen.

De sista 15 matcherna var vi sämst förra säsongen trots förstärkningar. Sju raka vinster följdes av sju raka förluster. Man börjar fundera än en gång....

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Icing-Ove:Det är precis vad jag känner. Under januari ifjol spelade vi som guldkandidater men sedan började raset. Hoppas verkligen inte det är något som upprepas!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

Icing-Ove:

Ja målet får vara att undvika kvalserien, och bonus ifall vi når slutspel. För att nå slutspel antar jag att vi måste ha Timrå, DIF, AIK och Växjö bakom oss. FBK kommer säkert greja slutspel trots att dom inte imponerar, sedan verkar LHC vaknat och jag tror dom kommer vara före oss efter 55 omgångar.

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

Icing-Ove:

Ja, nu börjar det se mörkt ut. Nu ligger vi på kvalplats igen. Och allt annat än förlust mot Växjö vore en stor skräll. MoDo vet inte hur de ska spela mot den typen av lag.

Kommentera